Veterinari

En el nostre centre, homologat pel Consell de Col·legits Veterinaris de Catalunya, disposem d’unes instal·lacions i d’un equipament tècnic que ens permet desenvolupar una medicina veterinària actual i de qualitat.Al Centre Veterinari La Draga oferim un ampli ventall de serveis:


Medicina general. Medicina preventiva, amb què ens ocupem d’evitar l’aparició de malalties amb procediments com les vacunacions i desparasitacions periòdiques.
Higiene dental. Dermatologia.Diagnòstics per imatge.Identificació animal mitjançant implantació de microxips i expedició i tramitació de passaports. Teràpies naturals, tractaments alternatius basats amb medicina birreguladora i flors de Bach. Cirurgia general, ginecològica, digestiva, traumatologia, ocular, bucal, oncològica i de l’aparell urinari. Revisions anuals, geriàtriques, dentals i ginecològiques.Laboratori. Alimentació i dietètica.
També oferim serveis externs realitzats per especialistes en: acupuntura, fisioteràpia i medicina esportiva. Així com, assessorament en temes d’etologia (comportament animal), ensinistrament i passejos de mascotes.